Castiga bani online fara investitii

Poate de mult v-ati dorit sa jucati la bursa si sa castigati bani frumosi din asta.
In mod normal ai nevoie de bani pentru investitii si cunostinte in domeniu pentru a avea succes.
In cele ce urmeaza va voi prezenta o platforma bazata pe evolutia bursei iar rolul vostru este acela de a preconiza evolutia pietei.

SparkProfit tinde sa devina una dintre cele mai profitabile aplicatii! Te invata cum sa activezi profitabil pe pietele financiare si te plateste cu bani cash cand te descurci bine.
Scopul SparkProfit este de a face predictii pentru a castiga puncte. Cand ai suficiente puncte, acestea se transforma in bani.
Predictiile pe care le faci se refera la piete financiare reale. O data cu modificarea pretului, dupa ce faci o predictie, scorul tau va urca sau va cobora.
Aplicatia e foarte intuitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o piata si sa selectezi cu mouse-ul sau cu degetul pe ecranele tactile in sus daca crezi ca pretul va creste, sau in jos daca crezi ca pretul va scadea.
Tranzactiile au loc de luni pana vineri. Daca la sfarsitul saptamanii vei avea mai mult de 20.000 de puncte, vei castiga bani. Cu cat ai mai multe puncte, cu atat mai multi bani vei face. Este foarte simplu.
Cum primesc banii ?
Banii ii poti primii prin Paypal,Skirill ori Bitcoin
Click aici pentru a te inregistra

Lasă un răspuns