Castiga bani din reciclare (recyclix)

Recyclix este o companie pionier unica in lume. Scopul principal declarat este de a fuziona inteligent oportunitatile oferite de internet mediului de afaceri pentru a ajuta la dezvoltarea industriei de reciclare.
Compania implementeaza si controleaza diverse proiecte de investitii in Europa si are sediul in Varsovia. Colaborarea cu companii internationale de top implicate in productia si reciclarea de plastic garanteaza fezabilitatea unei astfel de investitii.

Cum castigi bani ?
Pe site exista un calculator on-line pentru a putea calcula castigurile pe care le poti obtine.
Daca nu investesti fonduri proprii, si folosesti doar cei 20 Eur bonus, va dura cateva cicluri complete pentru a genera suficienti bani pentru a cere plata. Aceasta se face cand obti minimum 20 Eur.

Daca ai deseuri in valoare de 100Eur (500kg), in trei saptamani vei avea deseuri maruntite in valoare de 200 Eur deoarece pretul de vanzare pentru acestea este de 0.40Eur/kg.
Daca dai click pe „Recycle” – Recicleaza, vei obtine 6% din cantitatea totala de deseuri achizitionate initial (100 Eur), adica asta inseamna 6 Eur profit.
In alte doua saptamani vei avea granule ce valoreaza 300 Eur (500 kg X 0.60Eur/kg).
Cand dai click pe RESTART, vei obtine 8% din diferenta dintre pretul de vanzare al granulelor si al deseurilor maruntite. In acest caz este 8% din 100 Eur ( 300 Eur – 200 Eur). Asta inseamna 8Eur profit.
Folosind aceasta strategie se pot obtine 16 Eur profit pur in cinci saptamani.
Numarul de cicluri complete de reciclare este nelimitat. Profitul acumulattrebuie transferat in balanta de plati inainte de a apasa butonul „RECYCLE”. Astfel procesul va reincepe cu acelasi volum de material reciclat.
Pe de alta parte, daca iti vinzi bunurile, vei primi o cota de 25% din pretul de vanzare. Nu vei primi valoarea totala, deoarece aceasta este impartita intre tine, alti investitori si companie cu scopul de a acoperi cheltuielile de productie si exploatare.
Deci 300Eur in granule ar genera un venit de 75Eur atunci cand le vinzi. Vei primi de asemenea 6Eur pentru prima perioada de 3 saptamani a ciclului, dar nu vei obtine cei 8Eur aferenti ultimi perioade a ciclului de doua saptamani, deoarece aceasta suma este un stimulent pentru persoanele care aleg sa continuie reciclarea. In total vei primi 81Eur daca vinzi diret, si de fapt va fi mai mica suma decat cea initiala de 100Eur.
De aceea as dori sa va informez, ca acest proces de vindere a bunurilor (deseurilor reciclate) este rentabil doar daca ti-ai marit cota la 33% in prealabil prin cumpararea de echipamente aditionale.
Click aici pentru a te inregistra

Lasă un răspuns