Castiga bani de acasa

Sistemul DollarsIncome este gandit ca o afacere gratuita pentru a obtine bani online. Acesta este cea mai simpla modalitate pentru o persoana cu foarte putina experienta sa se apuce de treaba. Ti se pun la dispozitie toate uneltele necesare pentru a incepe rapid si a avea succes(banere, link-uri, continut).
Nu ai nevoie de abilitati tehnice sau cunostinte de programare. Tot ce ai nevoie este un computer conectat la internet. Lucrezi pe internet, facand ceea ce-ti place si fiind platit pentru asta. Vei fi platit pentru a urmari reclame, a efectua mici joburi si pentru invitarea de noi membrii.
Vei fi platit pentru toate micile joburi care sunt efectuate de refererii tai. De la userii pe care i-ai recomandat poti primi pana la 60% comision pentru fiecare task efectuat.
Cati bani pot sa castig?
De exemplu, daca petreci doua ore zilnic si vizitezi 100 de site-uri pe zi si inca o ora in plus efectuand 10 mini joburi, poti castiga 20-40$ pe luna.
Daca inviti prieteni, colegi, etc. fiecare iti va aduce o suma frumusica in fiecare luna.
Poti de asemenea sa cumperi refereri, sa-i vinzi sau daca ei doresc pot sa plateasca o suma pe care tu o stabilesti si astfel sa nu mai fie refererii tai.
Platile se fac prin PayPal si Liberty Reserve. Minimul de plata variaza intre 3-20$ in functie de tipul de user (20$ pentru cel mai simplu user). Procesarea platilor de catre DollarsIncome dureaza aproximativ 2-3 zile lucratoare.
ATENTIE! dupa ce te-ai inscris, te logezi si mergi la sectiunea „Surf Sites” pentru a vizita cel putin 10 site-uri, asa nu vei fi descalificat fara drept de a te mai inscrie si de a castiga bani cu acest site.
Click aici pentru a te inregistra

Lasă un răspuns