Castiga bani cu aplicatia Buxenger

Buxenger este o aplicatie pentru Google Chrome si Mozilla firefox care iti permite sa iti aduni toate site-urile PTC intr-un singur loc (bookmark), intr-un mod foarte vizual. Fiecare site PTC este reprezentat ca si un dreptunghi in care sunt prezentate balanta, numarul de referali si numarul de reclame disponibile. Dand click pe oricare dreptunghi, vei putea sa te duci direct la site-ul tau PTC si sa-ti vizualizezi anunturile. PTC nu a fost niciodata mai usor!
Incalca Buxenger regulile site-urilor PTC?
Nu. Se lucreaza in deaproape cu proprietarii de site-uri PTC pentru a se asigura ca Buxenger functioneaza in asa fel incat toata lumea are de castigat. Buxenger nu este un auto-click, hack sau cheat (trisare). Userii Buxenger trebuie sa vizualizeze reclamele pentru numarul normal de secunde si sa rezolve codul captcha pentru a fi platita vizualizarea. Exact cum ai face in mod normal.
Pot sa-mi adaug oricare din site-urile mele PTC?
Da, Trebuie doar sa dai click pe „Add website” si sa selectezi site-ul PTC favorit. Daca nu il poti gasi in lista site-urilor suportate, trebuie doar sa-l adaugi prin introducerea numelui, URL-ul si sa vizualizezi pagina de reclame.
Care este diferenta intr site-urile suportate total si cele partial?
Cand administratorii de site-uri PTC isi exprima dorinta de a avea integrare totala, echipa de dezvoltatori lucreaza pentru incorporarea acestuia. Beneficiile sunt:
Statusul balantei – automat
Statusul total al referarilor – automat
Reclamele disponibile – actualizate
Cand administratorii unui site PTC nu si-au exprimat dorinta expresa de a colabora cu Buxenger, statusurile si reclamele nu vor fi actualizate. Statusul poate fi actualizat manual pe site-urile suportate partial. Daca doresti ca un site suportat partial sa devina suportat in intregime, contacteaza adminul site-ului PTC si roaga-l sa ceara Buxenger Support.
Click aici pentru a te inscrie in aplicatie

Lasă un răspuns